Çeşmemiz Törenle Açıldı

10 Ocak 2020 tarihinde Norveç de ırkçı saldırı sonucu hayatını kaybeden Halil KARA adına Norveç  de 38 çalışarak emekli olan dedesi Hüseyin KARA Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan çeşmenin açılışı yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram EKİZ, İlçe Şube Müdürlerinden Abdullah GÜVEN ve İbrahim TÜRKMEN ,Okul Müdürleri ve hayırseverin ailesi katıldı. Rahmetli  Halil KARA adına Ku'ran Kerim okunarak dua edildi. Açılışında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram EKİZ ''Hayırseverlere teşekkür etti ve ilçemizde hayırsever vatandaşların arttığını, geçen hafta Hayırsever işadamı İbrahim Şahin tarafından Karadayı da okul temeli atıldığını ,en güzel yatırımın eğitime olan yatırım olduğunu, hayır yapma nasibinden herkesin yaralanamadığını ne mutlu ki  Hüseyin KARA amcamın okula böyle bir çeşmeyi yapmayı nasip etmiş Allah kabul etsin ''dedi .Hayırsever Hüseyin KARA da bu hayrı yapmama vesile olan başta okul Müdürü Hüseyin PÜSELİ ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim'' dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Kuşlar Muhtarı Akif KÜÇÜK de ''Hayırsever Hüseyin KARA'ya teşekkür ederek Serik Yunus Emre Anadolu  Lisesi'nin ilçemizde disiplini ve eğitimde  lokomotif bir okul olduğunu Okul bünyesinde  E sınav Merkezinin yakın zamanda açılacağını artık Serikli Gençlerin Antalya ya sınav için gitmeyecekleri ,ayrıca okul bünyesine Serik Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yapılan Protokolle Gençlik Merkezi biriminin açıldığını bu vesile ile okulumuzun  gençlerin farklı bir aktive yapacakları bir merkez haline geldiğini''söyledi.

08-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-2021

Yayın: 08.06.2021 - Güncelleme: 08.06.2021 11:00 - Görüntülenme: 247