ANTALYA / SERİK - Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi

Ekm

Mehmet ESER başkanlığındaki Belek Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrttim üyeleri öğrencilerimize Bağımlılık ve Bağımlılık  ile Mücadele konusunda  seminer verdiler .Belek Üniversitesi ve Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyeleri Mehmet ESER ve Ekibine teşükkür ederiz.

Ekm

Kariyer Günleri Kapsamında Alanya Alattin Keykubat Üniversitesini ziyaret ederek Üniversite ve Bölümleri hakkında bilgi alarak öğrencilerimizin meraklarını giderdik Bu programı düzenleyen Rehber Öğretmenimiz Ümmü Gülsüm YALABUK ve sınıf öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Yunus Emre Anadolu Lisesi Hayvanları Koruma Kulubü Ogretmeni Asuman ULUSOY  ve  ÇEDES ( Çevreme Duyarliyim, Degerlerime Sahip Çıkıyorum) Koordinatörü Feride KARAŞAHİN , 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde,  Melek DENİZER ve eşi Mustafa DENİZER ’in gönüllü olarak kurduğu hayvan barınağına okul öğrencileriyle birlikte ziyarette bulundular. Okul Müdürü Hüseyin PÜSELİ, bu geziyi öğrencilerde hayvan hakları ile ilgili farkındalık yaratmak ve sorumluluk duygularini geliştirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti.

Eyl

Ağu

Okulumuza yeni atanan Müdür yardımcısı Süleyman İÇTEN okulumuzdaki görevine başladı.Süleyman İÇTEN kardeşimize okulumuzdaki görevinde başarılar dileriz

Ağu

Üç yıl Okulumuz Okul Aile Birliği Başkanlğı yaparak okulumuza maddi manevi büyük katkıları olan Kuşlar Muhtarı Akif KÜÇÜK e teşekkür ederiz Okul Müdürümüz Hüseyin PÜSELİ Kuşlar Muhtarı Akif KÜÇÜK e yaptıkları hizmetlerden dolayı okulumuzu hatırlamsı için plaketini taktim etti.

Tem

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi ve Tören ile öğrenciler ve tüm paydaşlar tatile girdi .Törende Okul Müdürü Hüseyin PÜSELİ;Yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı öğretmen arkadaşlara velilere ve tüm paydaşlara teşekkür etti Son sınıf öğrencilerine başarılar diledi.Başarılı öğrencilere ödülleri verildi.

Haz

Bu yıl Emekli olacak olan arkadaşlarımız  Sinem ÖZEL,Fatma Gül FİDAN,Ali GİLİK ve Nazan BORAZAN için kahvaltı ve sade bir tören düzenledik hediye ve plaketlerini takdim ettik .Okul Müdürü Hüseyin PÜSELİ ;Emekli olan ve olacak arkadaşlara okulumuza yaptıkları katkı ve özverili çalışmalarından dolayı TEŞEKKÜR etti.Arkadaşlarımız emeklilik hayatındasağlık mutluluk ve esenlikler dileriz.

01-06-2023

E Twinning Projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Feride Öztürk KARAŞAHİN koordinatörlüğünde Öğrencilerimiz İlçe Miili Eğitim Müdürümüz İkram EKİZ ile Birleşmş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Hedefleri konusunda roaportaj yaptılar.İlçe Müdürümüz İkram EKİZ'e nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

E Twinning Projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Feride Öztürk KARAŞAHİN koordinatörlüğünde Öğrencilerimiz İlçe Kaymakamımız Cemal ŞAHİN ile Birleşmş Milletler Sürdürebilir Kalkınma Hedefleri konusunda roaportaj yaptılar.İlçe Kaymakamımız Cemal ŞAHİN'e nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

KUTLAMA PROGRAMI

1. İlçe Kutlama Programı Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 10.00’da

Yapılacaktır.

2. Öğrenciler ve görevliler en geç saat 09.45’te tören alanındaki yerlerini almış olacaklardır.

3. Saygı duruşuna müteakiben Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Mehtap ÖNAL

Eşliğinde İstiklal Marşımız söylenecektir.

4. Günün anlam ve önemini belirten bayram açılış konuşması Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt

ÖZEN tarafından yapılacaktır.

5. Gençlik adına konuşma Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Emir ASLAN tarafından yapılacaktır.

6. Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Müzik   Öğretmenleri Mehtap ÖNAL ve Ezgi CEYHAN eşliğinde öğrenci Merve KARACAN ve Kevser AĞILLI tarafından’’Atabarı’’  ve ‘’Hoş Gelişler  Ola’’ isimli eserler okunacaktır.

7. ‘’O Geliyor’’ adlı şiir Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi İrem ŞAŞMAZ tarafından okunacaktır.

8. ‘’Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’’ Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni İsmail ÖZBEY tarafından okunacaktır.

9. ‘’Gençliğin Ata’ya Cevabı’’ Serik Yunus Emre i Anadolu Lisesi tarafından seçilecek bir grup öğrenci tarafından seslendirilecektir.

10. Tören yöneticisinin anonsuyla şeref çağrısı yapılacaktır.

11. Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Müzik   Öğretmeni Mehtap ÖNAL eşliğinde Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri tarafında 19 Mayıs Marşı seslendirilecektir

12.’’Bir Gemi Yanaştı Samsun’a’’ adlı şiir Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Ela GÜNER tarafından şiir okunacaktır.

13. Spor gösterileri.

14. İlçemiz Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sunacaktır.

15. Ödül Töreni                                                                                                                                                                                                            16. Tören programının sona ermesi.

~ 5 ~